:

Hoe lang terugkijken op kijk?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe lang terugkijken op kijk?
  2. Welke dag herhaling spoorloos?
  3. Is een kijk account gratis?
  4. Is NLZIET gratis?
  5. Waar kan ik spoorloos kijken?
  6. Wie presenteert spoorloos?

Hoe lang terugkijken op kijk?

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL, en KIJK, en biedt ook alle regiokanalen aan. Daardoor kun je de meeste programma's van de Nederlandse tv tot 1 jaar lang terugkijken.

Welke dag herhaling spoorloos?

Tijdens het seizoen elke maandag om 21.15 uur op NPO 1. In veel landen hebben we mogelijkheden voor onderzoek, maar er zijn plekken in de wereld waar we niet kunnen zoeken.

Is een kijk account gratis?

Kijk gratis naar al je favoriete programma's van SBS6, Net5, Veronica, SBS9. Of naar programma's van online merken zoals LINDA., StukTV en Gierige Gasten. Van misdaad tot actualiteiten en van entertainment tot reality. Toegang tot livestreams van sportwedstrijden van Europa League tot UFC.

Is NLZIET gratis?

Eerst maak je een account aan op www.nlziet.nl. Je kunt NLZIET één maand gratis uitproberen. We vragen je om een betaling van 1 eurocent ter controle van je bankgegevens. Na de eerste maand betaal je 7,95 per maand en kun je onbeperkt kijken.

Waar kan ik spoorloos kijken?

Spoorloos gemist? Start met kijken op NPO Start.

Wie presenteert spoorloos?

Derk Bolt: „Misschien moet ik wat meer ontspannen.” Ondanks de reisbeperkingen wist Spoorloos-presentator Derk Bolt (66) toch weer een spraakmakend seizoen Spoorloos te maken met emotionele herenigingen in Colombia, Peru en Griekenland. Al merkt hij dat het reizen na dertig jaar steeds meer zijn tol gaat eisen.