:

Wat kost Botox gezicht?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat kost Botox gezicht?
  2. Wat te doen tegen Marionetlijnen?
  3. Waarom is botox zo duur?
  4. Hoe duur is Botox in voorhoofd?
  5. Wat moet je doen om vollere wangen te krijgen?

Wat kost Botox gezicht?

Botox prijzen
Botox®Prijs
1/2 zone Botox€ 125
Botox® kosten, 1 locatie, per behandeling€ 160/ € 220
Botox® kosten, 2 locaties, per behandeling€ 300/ € 350
Botox® kosten, 3 locaties, per behandeling€ 440

Wat te doen tegen Marionetlijnen?

Een simpele injectable-behandeling met fillers of Botox is dé oplossing om marionetlijnen te verwijderen en weer een stralend en fris uiterlijk te krijgen. Soms kan een MACS-lift of een draadlift een beter alternatief zijn dan injectables. Dit wordt tijdens een consult met u bekeken.

Waarom is botox zo duur?

Ook heeft de hoeveelheid botox die wordt ingekocht effect op de inkoopprijs. Hoe groter de hoeveelheid des te lager de inkoopprijs. Sommige klinieken geven het inkoopvoordeel terug aan de klant, andere tellen dit op bij de winst. In Nederland zijn er veel verschillende soorten artsen en klinieken.

Hoe duur is Botox in voorhoofd?

Hoeveel kost een Botox behandeling voor de voorhoofdsrimpels? Een Botox behandeling tegen voorhoofdrimpels kost €195. Mocht u naast uw voorhoofd ook andere zones willen laten behandelen met Botox dan wordt de prijs per zone goedkoper.

Wat moet je doen om vollere wangen te krijgen?

De meest effectieve filler voor de wangen is een filler op basis van calcium (Radiesse). Deze filler stimuleert de aanmaak van het lichaamseigen collageen. Je zult hiermee zo'n 9 maanden tot een jaar plezier hebben van jouw volle wangen. Het opvullen van de wangen duurt maximaal 30 minuten.