:

Welke sluitertijd bij kinderen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Welke sluitertijd bij kinderen?
 2. Hoe maak je spontane fotos?
 3. Hoe met tanden lachen?
 4. Welke camera voor Kinderfotografie?
 5. Welke lens voor Kinderfotografie?
 6. Kan je je eigen lach veranderen?
 7. Wat is de beste camera voor portretfotografie?
 8. Welke Canon camera voor portretfotografie?
 9. Welke camera voor Babyfotografie?

Welke sluitertijd bij kinderen?

Bij rennende kinderen heb je misschien een iets snellere sluitertijd nodig (zoals 1/320 of 1/500) dan bij kinderen die rustig zittend aan het spelen zijn. Neem 1/250e als uitgangspunt. Indien de kinderen niet scherp zijn dan moet je de sluitertijd dus nog iets sneller maken.

Hoe maak je spontane fotos?

Hoe creëer je een moment voor spontane portretten?
 1. Stiekem fotograferen. Net voor het poseren al een foto maken. ...
 2. Laat een model de ogen eerst sluiten. ...
 3. Heel veel verschillende poses, snel achter elkaar. ...
 4. Gebruik hulpmiddelen. ...
 5. Wacht je moment af.

Hoe met tanden lachen?

Laat je tanden zien. Het is niet nodig om een brede grijns te laten zien, maar als er iets van je tanden te zien is, dan zal je gezicht oplichten. Probeer alleen je bovenste tanden te laten zien in plaats van zo te lachen dat al je tanden te zien zijn.

Welke camera voor Kinderfotografie?

 • Compactcamera: Panasonic Lumix DMC-LX15. Als ik vandaag een compactcamera koop mijn kindjes te fotograferen en om mee op reis te gaan, dan kies ik de Panasonic Lumix DMC-LX15 (budget: minder dan € 500). ...
 • Spiegelreflexcamera: Canon EOS 850D. ...
 • Systeemcamera: Sony Alpha A6400.

Welke lens voor Kinderfotografie?

Kies altijd een lens met een groot maximaal diafragma (een klein f-getal). Deze lenzen vangen veel licht (handig in situaties met weinig licht) en maken daardoor korte sluitertijden mogelijk. Korte sluitertijden zorgen weer voor minder bewogen foto's en wazige achtergronden, zodat het kindergezichtje van de foto spat.

Kan je je eigen lach veranderen?

Denk er eens over na waarom je je lach wilt veranderen. Probeer een lach te cultiveren die opzettelijk deze ongewenste kwaliteiten vermijdt. Gebruik dit zelfbewustzijn om specifieke aspecten van je lach te veranderen, en het kan zijn dat je je probleem oplost. Als je lach te hard is, probeer dan wat stiller te lachen.

Wat is de beste camera voor portretfotografie?

Full frame camera Leg je de lat wat hoger en zoek je de uitdaging in de vorm van portretfotografie, trouwfotografie of zwangerschapsfotografie dan raden wij je een full-frame systeemcamera aan. Het grote voordeel van een systeemcamera is de grotere sensor.

Welke Canon camera voor portretfotografie?

Ben je gek op landschapsfotografie of portretfotografie? Dan is de Canon EOS 6D mark II een perfecte spiegelreflexcamera voor jou! Dankzij de geweldige fullframe sensor levert de camera hoogwaardige foto's af, zelfs in situaties met weinig licht.

Welke camera voor Babyfotografie?

Bereid je lenzen voor Welke lenzen je gebruikt hangt af van het soort foto dat je wilt maken. Voor algemene opnamen kun je een prime-lens proberen, zoals de Canon EF 50mm f/1.8 STM, die zeer geschikt is voor omgevingen met weinig licht zoals slaapkamers, of een portretlens zoals de Canon EF 85mm f/1.8 USM.