:

Wat draag je onder een fietshelm?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat draag je onder een fietshelm?
 2. Hoe draag ik een fietshelm?
 3. Waarom petje onder fietshelm?
 4. Wat is een helmmuts?
 5. Waarom Koerspet onder helm?
 6. Waarom een Fietspetje?
 7. Waarom een helmmuts?

Wat draag je onder een fietshelm?

In de winter is het prettig om een fietsmuts of helmmuts te dragen onder de helm zodat het hoofd lekker warm blijft. Voor de echt koude dagen is er de balaclava die ook de hals, neus en mond beschermt tegen de kou.

Hoe draag ik een fietshelm?

Hoe moet een fietshelm zitten?
 1. Zet de helm horizontaal op je hoofd. ...
 2. Stel de riempjes af op de juiste lengte. ...
 3. Tussen de riempjes en de kaak mag ongeveer een vingerdikte ruimte zijn.
 4. Strakker hoeft niet. ...
 5. Draag je een bril, zorg er dan voor dat de pootjes over de riempjes van de helm zijn geplaatst.

Waarom petje onder fietshelm?

In de winter is het fijn om je hoofd warm te houden met een comfortabele fietsmuts die je onder je helm kunt dragen. Met een winddichte of waterdichte helmmuts heb jij van de kou geen last meer. In de zomer draag je een petje om te voorkomen dat zweet zo je ogen in loopt.

Wat is een helmmuts?

Helm mutsen Helmmutsen helpen het draagcomfort van jouw motorhelm te verhogen. Vochtafdrijvend, antibacterieel en sneldrogend waardoor je helm langer fris en aangenaam te dragen blijft. Bovendien is een helmmuts eenvoudig te wassen.

Waarom Koerspet onder helm?

Een welkome hulp tegen de zon In de hitte doet het petje ook zijn werk. Het schermt je hoofd af tegen de brandende zon en zorgt ervoor dat je niet zo snel oververhit raakt of last krijgt van zonnesteek. Tip: draag bij felle zon je koerspetje andersom voor een optimale bescherming van je nek.

Waarom een Fietspetje?

Tijdens het dragen houdt het petje zweet en transpiratieperikelen tegen. 5. Mensen met langer haar kunnen de manen onder de fietspet opbergen. ... Je helm en je petje kunnen goed geheel vormen.

Waarom een helmmuts?

Bescherming van de helm: Naast het bewaren van de hygiƫne in de helm zal het dragen van de helmmuts ook de levensduur van de binnenkant van je motorhelm verlengen. Door het dragen ervan vermijd je kleine schade aan de voering van je helm. Warmte: In de winter moet je als motorrijder extra voorzichtig zijn voor de kou.