:

Welk ziekenhuis is gespecialiseerd in besnijdenis?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Welk ziekenhuis is gespecialiseerd in besnijdenis?
  2. Hoe wordt een kind besneden?
  3. Wat gebeurd er bij besnijdenis?
  4. Welke arts voor besnijdenis?
  5. Wat kost besnijdenis ziekenhuis?
  6. Hoe besnijden ze een man?
  7. Welke dokter voor voorhuid?

Welk ziekenhuis is gespecialiseerd in besnijdenis?

Jessa Ziekenhuis - Circumcisie (besnijdenis)

Hoe wordt een kind besneden?

Een uroloog verwijdert de voorhuid door middel van een snede. De eikel komt dan helemaal of voor een deel bloot te liggen. De wond wordt gehecht of geplakt en de penis wordt verbonden met gaasjes. De operatie duurt ongeveer 15 minuten.

Wat gebeurd er bij besnijdenis?

Met een kleine snee wordt de voorhuid van de penis verwijderd zodat de eikel geheel of gedeeltelijk bloot komt te liggen. Na het wegnemen van de voorhuid wordt de huid gehecht of 'geplakt'. Soms zijn er verklevingen aanwezig tussen de voorhuid en de eikel. Deze worden tijdens de operatie losgemaakt.

Welke arts voor besnijdenis?

De uroloog zal je (al dan niet in samenspraak met de huisarts of cardioloog) advies geven of je deze moet stoppen of vervangen enkele dagen voor de ingreep. Na de operatie word je teruggebracht naar de kamer. Na enkele uren zal je uroloog komen kijken of alles goed is met jou.

Wat kost besnijdenis ziekenhuis?

Basisverzekering. Op basis van een medische indicatie wordt een besnijdenis wel vergoed uit het basispakket. Een besnijdenis kost in een speciale kliniek doorgaans 265 euro. In een ziekenhuis wordt soms wel 2000 euro gevraagd.

Hoe besnijden ze een man?

Deze operatie kan uitgevoerd worden onder een volledige verdoving of met een ruggenprik. De operatie duurt ongeveer een half uurtje. Er wordt een insnede gemaakt onder de eikel en de voorhuid wordt weggenomen. Nadien wordt de resterende huid van de penis gesloten met verteerbare hechtingen.

Welke dokter voor voorhuid?

Dat gebeurt in het ziekenhuis door een specialist in problemen met de penis, prostaat en blaas (uroloog). Er zijn 2 soorten operaties: een operatie waarbij de voorhuid wijder gemaakt wordt (hierbij houdt u uw voorhuid)