:

Wat verdient een CFO gemiddeld?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat verdient een CFO gemiddeld?
  2. Waar staat de afkorting CFO voor?
  3. Wat verdient de baas van Coca Cola?
  4. Wat is de rol van een CFO?
  5. Wat is een goede CFO?
  6. Hoe groot is de omzet van Coca Cola?

Wat verdient een CFO gemiddeld?

Een CFO met minder dan vijf jaar ervaring kan tussen 62.000 en 71.000 euro verdienen, terwijl een meer ervaren CFO met vijf tot tien jaar ervaring bruto zowat 71.000 tot 84.000 op jaarbasis kan verdienen. Een senior CFO met tien of meer jaar ervaring kan uitkijken naar een gemiddeld loon van 84.0.000 euro.

Waar staat de afkorting CFO voor?

Het is algemeen bekend dat een Chief Executive Officer (CEO) en Chief Financial Officer (CFO) – de twee hoogste bestuurders van een onderneming – rijkelijk beloond worden voor de verantwoordelijkheid die ze dragen.

Wat verdient de baas van Coca Cola?

The Coca-Cola Company
SleutelfigurenJames Quincey (CEO)
HoofdkantoorAtlanta Verenigde Staten
ProductenFrisdrank
Omzet/jaarUS$ 33,0 miljard (2020)

Wat is de rol van een CFO?

De CFO (Chief Financial Officer of ook gekend als Financieel directeur) is binnen de directie en de raad van bestuur waarvan hij deel uitmaakt verantwoordelijk voor financiële en strategische aspecten en wordt de laatste jaren steeds belangrijker in het management van bedrijven.

Wat is een goede CFO?

Een goede CFO begrijpt de zakelijke aspecten van het bedrijf, weet wat voor beleid de onderneming bedrijf voert en ziet waar aandeelhouderswaarde gecreëerd kan worden. In feite hebben CFO's van grote bedrijven zoveel taken op hun bord dat ze accountancy en processing vaak overlaten aan andere teamleden.

Hoe groot is de omzet van Coca Cola?

In 2020 behaalde The CocaCola Company een omzet van 33 miljard dollar. Omgerekend is dat net geen 28,2 miljard euro. CocaCola is in meer dan 200 landen actief.