:

Doet een gaatje boren pijn?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Doet een gaatje boren pijn?
  2. Doet een prik in je gehemelte pijn?
  3. Hoeveel pijn doet een gaatje boren?
  4. Doet een prik in je mond pijn?
  5. Hoelang pijn na gaatje vullen?
  6. Hoe lang pijn na gaatje vullen?

Doet een gaatje boren pijn?

Doet het pijn om een gaatje te vullen? Of het vullen van een gaatje pijn kan doen, is afhankelijk van de diepte van het gat dat gevuld moet worden. Daarnaast is de prijngrens per persoon verschillend. Wilt u er zeker van zijn dat u geen pijn heeft bij het vullen van een gaatje, vraag dan om een verdoving.

Doet een prik in je gehemelte pijn?

Met name de prik in het gehemelte is soms gevoelig. Gelukkig is een dergelijke verdoving niet vaak nodig. Soms kan de insteekplaats van de naald verdoofd worden door een speciale zalf op deze plek aan te brengen.

Hoeveel pijn doet een gaatje boren?

Doet een vulling krijgen pijn? Als je kiest voor een verdoving voel je niets voor de behandeling. Echter, bij een klein gaatje of als je niet bang bent voor de tandarts, kan je de behandeling ook zonder verdoving ondergaan. Het boren kan even gevoelig zijn, maar je zit na de behandeling niet met een verdoofde mond.

Doet een prik in je mond pijn?

Het toedienen van de verdoving kan wat pijnlijk zijn, wees daarop voorbereid. Met name de prik in het gehemelte is soms erg gevoelig. Soms kan de tandarts ook zonder verdoving boren, zeker als het om een heel klein gaatje gaat. Overleg daarom altijd met uw behandelaar wat op dat moment het beste is.

Hoelang pijn na gaatje vullen?

Pijn na het vullen van een kies De pijn valt te beschrijven als scherp, dof of zeurend. U kunt daarbij duidelijk de pijnlijke kies aanwijzen. Soms kan deze pijn wel vier tot zes weken aanhouden. Toch gaat het meestal om milde pijn waarbij geen pijnstillers nodig zijn.

Hoe lang pijn na gaatje vullen?

Pijn na het vullen Gedurende 1 tot 2 weken na het vullen is het mogelijk dat uw tand of kies gevoelig is. Bij een groot gat kan deze periode 4 tot 6 weken duren. Boren geeft namelijk een reactie in de tandzenuw, die tijd nodig heeft om daarvan te genezen.