:

Heb je nog een gezondheidsverklaring nodig?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Heb je nog een gezondheidsverklaring nodig?
  2. Waar gezondheidsverklaring nodig?
  3. Wat is er nodig voor een verklaring van erfrecht?
  4. Wie is een ingezetene van Suriname?
  5. Hoe regel je een gezondheidsverklaring?
  6. Heb je een gezondheidsverklaring nodig voor vaarbewijs?
  7. Wie moet verklaring van erfrecht tekenen?
  8. Hoe lang duurt Belgische nationaliteit aanvragen?

Heb je nog een gezondheidsverklaring nodig?

Yes! Omdat we jouw gezondheid en die van je medereizigers het allerbelangrijkst vinden, vragen we iedereen vanaf 13 jaar die gaat vliegen om een gezondheidsverklaring zelf in te vullen en mee te brengen. Je kan 'm downloaden en meebrengen op je mobiel of print er twee uit - voor je heenvlucht en terugvlucht.

Waar gezondheidsverklaring nodig?

Stuur een Gezondheidsverklaring op via Mijn CBR. Daarna ga je naar een keuring bij een onafhankelijk psychiater. Indien nodig doe je een rijtest bij het CBR. Het CBR besluit of je rijexamen kunt doen.

Wat is er nodig voor een verklaring van erfrecht?

- wie krijgt volmacht om de nalatenschap af te wikkelen en welke bevoegdheden krijgt hij/zij. * kopie├źn van identiteitsbewijzen van de erfgenamen (paspoort/rijbewijs of identiteitskaart).

Wie is een ingezetene van Suriname?

U bent houder van een PSA document en wil zich laten inschrijven in de bevolkingsregisters van Suriname als ingezetene. Als bewijs van het ingezetenschap kunt u een PSA KAART aanvragen nadat u zich heeft laten registreren c.q. inschrijven.

Hoe regel je een gezondheidsverklaring?

Het invullen van de Gezondheidsverklaring Vul de Gezondheidsverklaring in via Mijn CBR. Log in met uw DigiD. Gebruik nooit een DigiD van een ander. De Gezondheidsverklaring betaalt u via iDeal.

Heb je een gezondheidsverklaring nodig voor vaarbewijs?

Ja, dat is verplicht. De Gezondheidsverklaring voor het beoordelen van de vaargeschiktheid is een andere verklaring dan die voor het rijbewijs.

Wie moet verklaring van erfrecht tekenen?

Het is niet vereist dat de erfgenamen allemaal bij de notaris komen voor het ondertekenen van de verklaring van erfrecht. De erfgenamen moeten zich wel legitimeren met een geldig ID bewijs. Dat kan bij de notaris of de gemeente. Daar zetten ze dan de handtekening onder de aanvaarding van de erfenis.

Hoe lang duurt Belgische nationaliteit aanvragen?

De naturalisatieprocedure duurt minstens 2 jaar. U kunt terecht bij de burgerlijke stand van uw gemeente voor meer informatie over de voorwaarden en de procedure voor de verkrijging van de Belgische nationaliteit.