:

Wat betekent bepaalde?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat betekent bepaalde?
 2. Wat is een to?
 3. Was betekenis?
 4. Wat betekent elkaar vergezellen?
 5. Wat betekent de afkorting HZO?
 6. Wat betekent Foxwild?
 7. Was sorteren?
 8. Was symbool?
 9. Hoe schrijf je vergezellen?

Wat betekent bepaalde?

Definities die `bepaald` bevatten: nominatief bepaald enkelvoud van mens. Vaktaal = Woorden en termen die horen bij een bepaald vak of een bepaald beroep. Non-repudiation of origin = De onmogelijkheid om te weerleggen dat een bepaald document afkomstig is van een bepaald persoon.

Wat is een to?

zijn de totale opbrengsten.

Was betekenis?

was - Zelfstandignaamwoord 1. weke laagsmeltende en waterafstotende stof zoals deze door bijen afgescheiden wordt om hun raten mee te bouwen 2. Naamwoord van handeling: het wassen, het schoonmaken met een vloeistof ♢ De was en de strijk zijn een steeds weerkerende klus.

Wat betekent elkaar vergezellen?

(vergezelde, heeft vergezeld), 1. tot gezelschap dienen van, medegaan met, begeleiden: iem. op de reis vergezellen; vergezeld van zijn trouwe hond; 2.

Wat betekent de afkorting HZO?

HZO - HZO Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuzes – Hogrefe, psychologische, testuitgeverij, boeken, tests, psychologie, psychotherapie.

Wat betekent Foxwild?

Als iets je heel erg opwindt - dus ja, positief of negatief - ben je gewoon foxwild.

Was sorteren?

Het sorteren van je was doe je op kleur, stof en de voorgeschreven temperatuur. Door aparte stapels te maken, blijft je favoriete outfit langer mooi....Bij het sorteren van de was maak je eerst 3 stapels op basis van de kleur:
 1. Bonte was: gekleurd wasgoed.
 2. Witte was: wit wasgoed.
 3. Donkere was: zwart en grijs wasgoed.

Was symbool?

Het wassymbool met de wasvoorschriften om je kleding te wassen kan je herkennen als de vorm van een wasteil met een watergolfje erin. Het waslabel met een kruis er doorheen geeft aan dat je dit kledingstuk beter niet kunt wassen, in dit geval moet je de kleding meestal stomen.

Hoe schrijf je vergezellen?

Vergezellen definities Uitspraak: [vɛrxə'zɛlə(n)] Vervoegingen: vergezelde (verl. tijd enkelv.) Vervoegingen: heeft vergezeld (volt. deelw.)